[CAT] CONCURS/SORTEIG!!! Encara no hem obert inscripcions i ja anem forts! Vols guanyar un dorsal per la pròxima Trencacims? El tindràs que suar!! Para atenció, en joc hi ha 3 dorsals!! 

Què tens que fer?
Durant els mesos de desembre i gener tindràs que competir al circuit de la Mitja Marató de la nostra Trail Zone amb l’app Open Trail Races @opentrailraces. Entre tots els que participeu sortejem 1 dorsal per a qualsevol de les modalitats per a la propera Trencacims, quantes més vegades competeixis al circuit més números tindràs per al sorteig. I a més, hi ha premi directe per al més ràpid i la més ràpida, els guanyadors de la categoria masculina i femenina tindran dorsal per a la Mitja Marató d’aquesta propera edició, vine i guanya!!

[CAST] CONCURSO/SORTEO!!! ¡Aún no hemos abierto inscripciones y ya vamos fuertes! ¿Quieres ganar un dorsal para la próxima Trencacims? Lo tendrás que sudar!! Pon atención, en juego hay 3 dorsales!!

¿Qué tienes que hacer?
Durante los meses de diciembre y enero tendrás que competir en el circuito de la Media Maratón de nuestra Trail Zone con la app Open Trail Races. Entre todos los que participéis sortearemos 1 dorsal para cualquiera de las modalidades para la próxima Trencacims, cuantas más veces compitas en el circuito más números tendrás para el sorteo. Y además, hay premio directo para el más rápido y la más rápida, ¡los ganadores de la categoría masculina y femenina tendrán dorsal para la Media Maratón de esta próxima edición, ven y gana!!
Recorreguts OTR Trencacims: http://www.trencacims.com/trail-zone/
Instruccions: https://opentrailraces.com/