2a Ultratrail millor valorada de Catalunya!!!

[CAT] La feina ben feta sempre és recompensada: Trencacims Paüls acaba l’any com a segona millor ultratrail de Catalunya, amb una puntuació de 4,98 sobre 5, una passada!!!
Volem agraïr a voluntaris, corredors, patrocinadors, col·laboradors i a tots els amics i amigues que ens ajuden de forma desinteressada per què la Trencacims sigui un exit any rere any, mil gràcies, sense vosaltres no seria possible!!! Seguirem treballant fort per mantenir aquest nivell!!
També volem felicitar als amics del Trail del Bisaura, que per una dècima ens han superat en aquest rànking!!
Vine a Trencacims, no ho dubtis!!!
Aprofitem per desitjar a tothom molt bones festes de Nadal i una millor entrada d’any nou, salut i cames!!!

[CAST] El trabajo bien hecho siempre es recompensado: Trencacims Paüls termina el año como segunda mejor ultratrail de Cataluña, con una puntuación de 4,98 sobre 5, una pasada!!! Queremos agradecer a voluntarios, corredores, patrocinadores, colaboradores y todos los amigos y amigas que nos ayudan de forma desinteresada para que la Trencacims sea un éxito año tras año, mil gracias, sin vosotros no sería posible!!! Seguiremos trabajando fuerte para mantener este nivel!! También queremos felicitar a los amigos del Trail del Bisaura, que por una décima nos han superado en este ranking. Ven a Trencacims, no lo dudes!!! Aprovechamos para desear a todos felices fiestas de Navidad y una mejor entrada de año nuevo, salud y piernas!!!

Font: ultrescatalunya.com